Conditiemeting conform NEN 2767

Conditiemeting conform NEN 2767

Conditiemeting conform NEN 2767

Bent u op zoek naar een Conditiemeting conform NEN 2767? Dan bent u bij De InspectieVraagbaak aan het juiste adres. De InspectieVraagbaak is een onderdeel van De Vraagbaak Groep. De kracht van De InspectieVraagbaak is dat ze, waar nodig, expertise uit andere Vraagbaken kan halen. Dit om zo tot effectieve aanbevelingen te komen voor uw bedrijf. De aanbevelingen dienen als bijdrage voor de kwaliteit van uw bedrijfsvoering. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom De InspectieVraagbaak?

In de wet- en regelgeving wordt de zorgplicht beschreven. Dat houdt in dat een eigenaar of beheerder van een installatie de verantwoordelijkheid heeft voor de veiligheid van de installatie. De InspectieVraagbaak inspecteert en (indien nodig) keurt uw installatie aan de hand van de volgende wetgeving:

  • Bouwbesluit
  • Arbowet
  • Wet Aansprakelijkheid
  • Waterleidingwet
  • En de bijbehorende besluiten

Wij houden ons bezig met veel verschillende activiteiten waaronder de conditiemeting conform NEN 2767.

Wat kan u verwachten van de inspectie?

Wij, van De InspectieVraagbaak, werken in verschillende stappen om tot een goed eindproduct te komen. De volgende stappen worden doorlopen:

  1. Plan van Toezicht
  2. Opnemen/beschrijven van visuele bevindingen
  3. Meten/beproevingen
  4. Rapportage

Contact

Heeft u vragen over de conditiemeting conform NEN 2767? Wij helpen u graag veder! Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Ook wanneer u meer informatie wilt, kunt u altijd met contact met ons opnemen.

Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring