Training management

Training management

training management

Zoekt u een professionele training management? De opleidingsVraagbaak is een opleidingsbureau voor bedrijven en instellingen  op het gebied van management maar ook installatietechniek, elektrotechniek, veiligheid en bedrijfshulpverlening. Voor een training management kunt u daarom bij de Vraagbaak Groep terecht!

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om trainingen te volgen. Zo kunt u uw medewerkers een training laten volgen maar u kunt ook zelf een training volgen. Ook zijn er trainingen op verschillende vakgebieden zoals: installatietechniek, management, elektrotechniek, veiligheid en bedrijfshulpverlening. U kunt aan ons doorgeven wat uw gewenste training is. De training wordt vervolgens afgestemd op uw organisatie en het traject dat bij u aan de orde is. Aan de hand van een adviestraject wordt gekeken of er behoefte is aan aanvullende opleidingen en trainingen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

 

Als opleidingsbureau is ons doel dat u of uw mensen dankzij de cursus beter toegerust zijn voor hun werk en uw organisatie beter in staat is de gevraagde kwaliteit te leveren. We doen dit door middel van onderstaande activiteiten;

  • Het uitvoeren van een inventarisatie, zodat we inzicht hebben in uw bedrijfsstructuur.
  • U ontvangt een rapportage, waarin aanbevelingen en een plan van aanpak staan. Hieruit kunt u opmaken wat er voor uw bedrijf noodzakelijk is, zo ook bedrijfsspecifieke trainingen.
  • Interactieve maatwerkcursussen geven op het gebied van o.a. NEN 3140, NEN 3840, NEN 1010, BHV, ATEX, VCA (u gereed maken voor certificering) en Brandpreventie.
  • Het geven van de cursus ‘Projectmanagement in de installatietechniek’.
  • Het geven van de cursus ‘Vuistregels installatietechniek voor bouwmanagers

 

 

 

 

Contact

Wanneer u op zoek bent naar een training management en geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen! Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over de diensten van OpleidingsVraagbaak? Ook dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.
Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring