Training elektrotechniek

Training elektrotechniek

training elektrotechniek

Bent u op zoek naar een training elektrotechniek? Of wilt u uw medewerkers een training elektrotechniek laten volgen? Dan bent u bij de OpleidingsVraagbaak aan het juiste adres! De OpleidingsVraagbaak is een opleidingsbureau voor bedrijven en instellingen.

Naast een training elektrotechniek bieden wij u ook cursussen en trainingen aan op het gebied van management, installatietechniek, veiligheid en bedrijfshulpverlening. Uw gewenste cursus of training wordt afgestemd op uw organisatie en het traject dat bij u aan de orde is. Aan de hand van een adviestraject wordt gekeken of er behoefte is aan aanvullende opleidingen en trainingen.

Als opleidingsbureau is ons doel dat uw mensen dankzij de trainingen beter toegerust zijn voor hun werk en uw organisatie beter is staat is de gevraagde kwaliteit te leveren. Dit doen we door middel van onderstaande activiteiten;

  • Het uitvoeren van een inventarisatie, zodat we inzicht hebben in uw bedrijfsstructuur.
  • U krijgt een rapportage, waarin aanbevelingen staan en een plan van aanpak. Hieruit kunt u opmaken wat er voor uw bedrijf noodzakelijk is. Zo ook bedrijfsspecifieke trainingen.
  • Interactieve maatwerkcursussen geven op het gebied van o.a. NEN 3140, NEN 3840, NEN 1010, BHV, ATEX, VCA (u gereed maken voor certificering) en Brandpreventie.
  • Het geven van de cursus ‘Projectmanagement in de installatietechniek’.
  • Het geven van de cursus ‘Vuistregels installatietechniek voor bouwmanagers

 

 

Contact

Bent u op zoek naar een training elektrotechniek en geïnteresseerd in de diensten van OpleidingsVraagbaak? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wilt u meer informatie over de diensten van OpleidingsVraagbaak? Ook dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.
Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring