Training bedrijfshulpverlening

Training bedrijfshulpverlening

training bedrijfshulpverlening

Bent u van plan om een training bedrijfshulpverlening te volgen? Of wilt u uw medewerkers een training bedrijfshulpverlening laten volgen? Dan bent u bij de OpleidingsVraagbaak aan het juiste adres! De OpleidingsVraagbaak is een opleidingsbureau voor bedrijven en instellingen.

Training bedrijfshulpverlening bij de Opleidingsvraagbaak

Door middel van verschillende aspecten is het ons doel dat uw mensen dankzij onze trainingen beter toegerust zijn voor hun werk en uw organisatie beter is staat is de gevraagde kwaliteit te leveren. Onderstaand ziet u de verschillende aspecten:

  • Het uitvoeren van een inventarisatie, zodat we inzicht hebben in uw bedrijfsstructuur.
  • U ontvangt een rapportage, waarin aanbevelingen staan en een plan van aanpak. Hieruit kunt u opmaken wat er voor uw bedrijf noodzakelijk is. Zo ook bedrijfsspecifieke trainingen.
  • Interactieve maatwerkcursussen geven op het gebied van o.a. NEN 3140, NEN 3840, NEN 1010, BHV, ATEX, VCA (u gereed maken voor certificering) en Brandpreventie.
  • Het geven van de cursus ‘Projectmanagement in de installatietechniek’.
  • Het geven van de cursus ‘Vuistregels installatietechniek voor bouwmanagers

Naast een training bedrijfshulpverlening bieden wij u ook andere trainingen aan. Dit zijn onder andere trainingen op het gebied van: management, installatietechniek, elektrotechniek en veiligheid. Uw gewenste training wordt afgestemd op uw organisatie en het traject dat bij u aan de orde is. Aan de hand van een adviestraject wordt gekeken of er behoefte is aan aanvullende opleidingen en trainingen.

 

Contact

Bent u op zoek naar een training bedrijfshulpverlening en bent u geïnteresseerd in de diensten van OpleidingsVraagbaak? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wilt u meer informatie over de diensten van OpleidingsVraagbaak? Ook dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.
Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring