Elektrotechnisch adviesbureau

Elektrotechnisch adviesbureau

Elektrotechnisch adviesbureau

Bent u op zoek naar een elektrotechnisch adviesbureau? Dan bent u bij De InstallatieVraagbaak aan het juiste adres. De InstallatieVraagbaak is onderdeel van de Vraagbaak Groep. Door onze brede technische expertise en uitgebreide vakkennis op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde, kunnen wij u optimaal voorzien van de juiste adviezen. Bent u benieuwd naar wat De InstallatieVraagbaak voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Over de Vraagbaak Groep

De Vraagbaak Groep bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk:

  • De InstallatieVraagbaak
  • De InspectieVraagbaak
  • De DetacheringsVraagbaak
  • De OpleidingsVraagbaak
  • De TekenVraagbaak
  • De MontageVraagbaak

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van elektrotechnische, klimaattechnische en sanitaire installaties.

Elektrotechnisch adviesbureau – De InstallatieVraagbaak

De installatieVraagbaak adviseert, ontwerpt, begeleidt en verzorgt het management van projecten in diverse markten, zoals: utiliteit, industrie, infra, gezondheidszorg en onderwijsinstellingen. Wij houden ons bezig met diverse activiteiten. Het ontwerpen van elektrotechnische, klimaattechnische en sanitaire installaties, het maken van aanbestedingsdocumenten, bestaande uit bestekken en tekeningen, het opzetten van ramingen; het maken van calculaties en het verzorgen van detailengineering zijn voorbeelden van de activiteiten waar De InstallatieVraagbaak zich mee bezig houdt. Ook houden wij ons bezig met de advisering budget/projectkeuze, het maken van second opinions voor installatieontwerpen, het adequaat leidinggeven aan complexe processen, waar veel specialistisch disciplines onderdeel van zijn en projectbegeleiding voor turn-key projecten.

Contact

Wilt u meer informatie over de diensten van De InstallatieVraagbaak? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring