Bedrijfshulpverlening training

Bedrijfshulpverlening training

bedrijfshulpverlening training

Als organisatie wilt u dat uw medewerkers goed in staat zijn de gevraagde kwaliteit te leveren. Een cursus kan hierbij helpen! Bij de OpleidingsVraagbaak bent u aan het juiste adres voor een bedrijfshulpverlening training. Het is ons doel dat u of uw mensen dankzij onze cursussen beter toegerust zijn voor hun werk. Daarom kunt u bij ons zelf een training bedrijfshulpverlening volgen of een training inplannen voor uw medewerkers.

Bedrijfshulpverlening cursus bij de OpleidingsVraagbaak

De OpleidingsVraagbaak is een opleidingsbureau voor bedrijven en instellingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, management, installatietechniek, elektrotechniek en veiligheid. Dit is een onderdeel van De Vraag Groep. Een combinatie van vraagbaken die werkzaam zijn op het gebied van technische installaties en management. De vraagbaken werken zowel zelfstandig als samen in projecten.

Bij de OpleidingsVraagbaak kunt u terecht voor een bedrijfshulpverlening training. Door middel van verschillende aspecten willen wij ervoor zorgen dat u en uw team beter toegerust zijn voor het werk. Onderstaand ziet u deze verschillende aspecten:

  • Het uitvoeren van een inventarisatie, zodat we inzicht hebben in uw bedrijfsstructuur.
  • U ontvangt een rapportage, waarin aanbevelingen staan en een plan van aanpak. Hieruit kunt u opmaken wat er voor uw bedrijf noodzakelijk is. Zo ook bedrijfsspecifieke trainingen.
  • Interactieve maatwerkcursussen geven op het gebied van o.a. NEN 3140, NEN 3840, NEN 1010, BHV, ATEX, VCA (u gereed maken voor certificering) en Brandpreventie.
  • Het geven van de cursus ‘Projectmanagement in de installatietechniek’.
  • Het geven van de cursus ‘Vuistregels installatietechniek voor bouwmanagers.

Bent u naast een cursus bedrijfshulpverlening ook op zoek naar andere cursussen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast een cursus bedrijfshulpverlening bieden wij namelijk ook andere cursussen aan. Hierbij kunt u denken aan cursussen op het gebied van: management, installatietechniek, elektrotechniek en veiligheid. Wanneer u zich bij ons aanmeldt voor een cursus wordt deze afgestemd op uw organisatie en het traject dat bij u aan de orde is. Na het afronden van de cursus kan er aan de hand van een adviestraject worden gekeken of er behoefte is aan aanvullende opleidingen en trainingen.

 

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijfshulpverlening cursus en geïnteresseerd in de diensten van OpleidingsVraagbaak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over onze diensten? Ook dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!
Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring