Cursus management

Cursus management

Cursus management

Wanneer u op zoek bent naar een cursus management bent u bij de Vraagbaak Groep aan het juiste adres! De Vraagbaak Groep is een is een combinatie van Vraagbaken, die werkzaam zijn op het gebied van technische installaties en management. De OpleidingsVraagbaak is er één van. Dit is een opleidingsbureau voor bedrijven en instellingen  op het gebied van management maar ook installatietechniek, elektrotechniek, veiligheid en bedrijfshulpverlening.

Cursus management bij De OpleidingsVraagbaak

Door middel van verschillende activiteiten zorgen wij er als opleidingsbureau voor dat u of uw mensen beter toegerust zijn voor hun werk en uw organisatie beter in staat is de gevraagde kwaliteit te leveren. Onderstaand kunt u deze activiteiten bekijken;

  • Het uitvoeren van een inventarisatie, zodat we inzicht hebben in uw bedrijfsstructuur.
  • U ontvangt een rapportage, waarin aanbevelingen en een plan van aanpak staan. Hieruit kunt u opmaken wat er voor uw bedrijf noodzakelijk is, zo ook bedrijfsspecifieke trainingen.
  • Interactieve maatwerkcursussen geven op het gebied van o.a. NEN 3140, NEN 3840, NEN 1010, BHV, ATEX, VCA (u gereed maken voor certificering) en Brandpreventie.
  • Het geven van de cursus ‘Projectmanagement in de installatietechniek’.
  • Het geven van de cursus ‘Vuistregels installatietechniek voor bouwmanagers

 

Bij De OpleidingsVraagbaak zijn er trainingen te volgen op verschillende vakgebieden zoals; installatietechniek, management, elektrotechniek, veiligheid en bedrijfshulpverlening. Ook zijn hierin weer verschillende mogelijkheden. Zo kunt u zelf een cursus volgen maar is het ook mogelijk om uw personeel een training te laten volgen. U kunt aan ons doorgeven wat uw gewenste cursus is en deze zullen wij vervolgens goed afstemmen op uw organisatie en het traject dat bij u aan de orde is. Aan de hand van een adviestraject wordt gekeken of er behoefte is aan aanvullende opleidingen en trainingen.

 

 

Contact

Wanneer u op zoek bent naar een training management en geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen! Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over de diensten van De OpleidingsVraagbaak? Ook dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.
Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring