Cursus installatietechniek

Cursus installatietechniek

Contact_opnemen_Button_Vraagbaak_Groep

Wanneer u op zoek bent naar een cursus installatietechniek bent u bij De Vraagbaak Groep aan het juiste adres! De OpleidingsVraagbaak is onderdeel van De Vraagbaak Groep en een opleidingsbureau voor bedrijven en instellingen. U kunt zelf een cursus volgen maar ook uw medewerkers een cursus laten volgen.

Behalve een cursus installatietechniek bieden wij u ook andere cursussen aan. Dit kunnen cursussen zijn op het gebied van: management, elektrotechniek, veiligheid en bedrijfshulpverlening. De door u gewenste cursus wordt afgestemd op uw organisatie en het traject dat bij u aan de orde is. Aan de hand van een adviestraject wordt gekeken of er behoefte is aan aanvullende opleidingen en trainingen.

Als opleidingsbureau is ons doel dat u of uw mensen dankzij de cursus beter toegerust zijn voor hun werk en uw organisatie beter in staat is de gevraagde kwaliteit te leveren. Dit doen we door middel van onderstaande activiteiten;

  • Het uitvoeren van een inventarisatie, zodat we inzicht hebben in uw bedrijfsstructuur.
  • U ontvangt een rapportage, waarin aanbevelingen en een plan van aanpak staan. Hieruit kunt u opmaken wat er voor uw bedrijf noodzakelijk is, zo ook bedrijfsspecifieke trainingen.
  • Interactieve maatwerkcursussen geven op het gebied van o.a. NEN 3140, NEN 3840, NEN 1010, BHV, ATEX, VCA (u gereed maken voor certificering) en Brandpreventie.
  • Het geven van de cursus ‘Projectmanagement in de installatietechniek’.
  • Het geven van de cursus ‘Vuistregels installatietechniek voor bouwmanagers

 

 

Contact

Bent u op zoek naar een cursus installatietechniek en bent u geïnteresseerd in de diensten van De OpleidingsVraagbaak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over de diensten van De OpleidingsVraagbaak? Ook dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.
Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring