Cursus elektrotechniek

Cursus elektrotechniek

cursus elektrotechniek

De OpleidingsVraagbaak is een opleidingsbureau voor bedrijven en instellingen. Wanneer u op zoek bent naar een cursus elektrotechniek bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt zelf een cursus volgen maar ook uw medewerkers een cursus laten volgen. U kunt altijd contact opnemen voor meer  informatie.

Behalve een cursus elektrotechniek bieden wij u ook andere cursussen aan. Dit kunnen cursussen zijn op het gebied van: management, installatietechniek, veiligheid en bedrijfshulpverlening. De door u gewenste cursus wordt afgestemd op uw organisatie en het traject dat bij u aan de orde is. Aan de hand van een adviestraject wordt gekeken of er behoefte is aan aanvullende opleidingen en trainingen.

Cursus elektrotechniek bij De OpleidingsVraagbaak

Als opleidingsbureau is ons doel dat u of uw mensen dankzij de cursus beter toegerust zijn voor hun werk en uw organisatie beter in staat is de gevraagde kwaliteit te leveren. Dit doen we door middel van onderstaande activiteiten;

  • Het uitvoeren van een inventarisatie, zodat we inzicht hebben in uw bedrijfsstructuur.
  • U ontvangt een rapportage, waarin aanbevelingen en een plan van aanpak staan. Hieruit kunt u opmaken wat er voor uw bedrijf noodzakelijk is, zo ook bedrijfsspecifieke trainingen.
  • Interactieve maatwerkcursussen geven op het gebied van o.a. NEN 3140, NEN 3840, NEN 1010, BHV, ATEX, VCA (u gereed maken voor certificering) en Brandpreventie.
  • Het geven van de cursus ‘Projectmanagement in de installatietechniek’.
  • Het geven van de cursus ‘Vuistregels installatietechniek voor bouwmanagers

 

 

Contact

Bent u op zoek naar een cursus elektrotechniek en bent u geïnteresseerd in de diensten van De OpleidingsVraagbaak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over de diensten van De OpleidingsVraagbaak? Ook dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.
Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring