Cursus bedrijfshulpverlening

Cursus bedrijfshulpverlening

cursus bedrijfshulpverlening

Wilt u uw medewerkers een cursus bedrijfshulpverlening geven? Of bent u van plan zelf een cursus bedrijfshulpverlening te volgen? Dan bent u bij de OpleidingsVraagbaak aan het juiste adres! Wij zijn een opleidingsbureau voor bedrijven en instellingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, management, installatietechniek, elektrotechniek en veiligheid.

Cursus bedrijfshulpverlening bij de OpleidingsVraagbaak

Het is ons doel dat uw mensen dankzij onze cursussen beter toegerust zijn voor hun werk zodat uw organisatie beter is staat is de gevraagde kwaliteit te leveren. Dit kan door middel van verschillende aspecten. Onderstaand ziet u de verschillende aspecten:

  • Het uitvoeren van een inventarisatie, zodat we inzicht hebben in uw bedrijfsstructuur.
  • U ontvangt een rapportage, waarin aanbevelingen staan en een plan van aanpak. Hieruit kunt u opmaken wat er voor uw bedrijf noodzakelijk is. Zo ook bedrijfsspecifieke trainingen.
  • Interactieve maatwerkcursussen geven op het gebied van o.a. NEN 3140, NEN 3840, NEN 1010, BHV, ATEX, VCA (u gereed maken voor certificering) en Brandpreventie.
  • Het geven van de cursus ‘Projectmanagement in de installatietechniek’.
  • Het geven van de cursus ‘Vuistregels installatietechniek voor bouwmanagers.

Naast een cursus bedrijfshulpverlening bieden wij u ook andere cursussen aan. Dit zijn onder andere trainingen op het gebied van: management, installatietechniek, elektrotechniek en veiligheid. Uw gewenste cursus wordt afgestemd op uw organisatie en het traject dat bij u aan de orde is. Aan de hand van een adviestraject wordt gekeken of er behoefte is aan aanvullende opleidingen en trainingen.

 

Contact

Wanneer u op zoek bent naar een cursus bedrijfshulpverlening en geïnteresseerd bent in de diensten van OpleidingsVraagbaak kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie over de diensten van OpleidingsVraagbaak? Ook dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.
Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie, aankoopkeuring